no-img

Uk-Albanian Teachers/Students Forum

Education Service & Art Center London, United Kingdom
Request a Trial Class
About Me

Kjo faqe ka per qellim dhenien e keshillave, konsultime ne lidhje me studimet, suport, dhe udhezime per te gjithe studentet dhe mesuesit Shqiptare qe jetojne ne UK dhe deshirojne te vazhdojne rrugetimin e tyre drejt studimeve ne Universitet Britanike.

Mirë se vini ne qendren e edukimit dhe arteve! Unë jam Juliana Shalla dhe jam mesuese Anglishtje me 10 vite eksperienece. Në Londer merrem me kurse anglishtje per studentet Shqiptare kam grupe me studentet fillestare dhe mesatare.

English
location_on London, United Kingdom

language https://educationservice.co.uk/

phone_iphone
no-img
mail_outline_outlined
no-img